Mijn verhaal

Graag vertel ik je mijn persoonlijke ervaring met ademwerk. 

Ik ben Nelleke, 32 jaar oud en moeder van 4 kinderen. Mijn leven was ‘prima’ en ik werkte op de huisartsenpost waardoor ik overdag bij mijn kinderen kon zijn. Vorig jaar ben ik getrouwd met een geweldige man, we wonen in een mooi huis, met een heerlijke tuin en hebben ook nog een hondje.

 

Eigenlijk had ik het goed voor elkaar, maar op een gegeven moment ging het niet zo lekker met mij.
M
ijn kinderen werden me teveel, waardoor ik niet kon reageren hoe ik zou willen, ik had een kort lontje. 
Ik was kribbig naar mijn man en ik had gewoon niet zoveel plezier meer in de dingen die ik deed. 

Er moest iets veranderen...  Ik wilde weten waarom ik me nu zo rot voelde, dus ik volgde een coaching traject bij house of heart connection .   Daar kwamen dingen van vroeger naar boven, waar ik blijkbaar 'opeens' last van had.

 

Ik hoorde dat een ademsessie veel kon betekenen om trauma's te helen,  dus het leek me een goed idee om een ademsessie te doen. Ik had geen idee wat het in hield en wat ik kon verwachten, maar goed ik had een ademsessie geboekt en een paar dagen later kon ik al terecht in een ademcirkel met 3 andere personen.

 

We begonnen met versneld ademen en het was werkelijk magisch wat er gebeurde. Binnen 10 minuten werd ik meegenomen door de muziek en ging de ademhaling vanzelf. Ik kwam in een soort trance en er kwamen ontzettend veel emoties los.

 

Eerst moest ik erg huilendaarna voelde ik een enorme boosheid en mocht ik schreeuwen en schoppen tegen een kussen, alles mocht er zijn. Het er allemaal uit gooien lucht zó op.


Na de ademsessie voelde ik me verlicht en vrij. Het was een fantastische en bijzondere ervaring en ook pijnstukken uit mijn verleden heb ik los kunnen laten. Het was ontzettend bevrijdend!


Even later
heb ik weer een ademsessie gedaan, want ik wilde dit nog eens meemaken.
Dit keer kwam alles aan bod, boosheid, schreeuwen, schelden, shoppen en uiteindelijk onwijs dansen, ontzettend hard lachen, ik heb gegierd van het lachen en ik voelde zo’n vreugde! Het was euforisch!

 

Ik wil altijd al graag mensen helpen. Vanaf dat ik jong was wilde ik al voor anderen zorgen, daarom werkte ik ook op de dokterspost. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin gehad en vond het werk heel leuk, alleen toen ik in aanraking kwam met ademwerk.... Het is zo krachtig dat je doormiddel van je eigen ademhaling, jezelf kunt helen. Ik vind het magisch en kon het daardoor ook niet loslaten.

 

Toen ik de opleiding voor ademcoach voorbij zag komen van Lars Faber, één van de beste ademcoaches, wist ik het zeker! Ik voelde me zo aangetrokken door het ademwerk dat ik de opleiding heb gevolgd en mezelf nu ademcoach mag noemen!

 

Heel graag wil ik jou ook kennis laten maken met de kracht van jouw ademhaling!

 

Hopelijk tot gauw.

 

Liefs Nelleke