Reacties

Hanna
8 maanden geleden

Nog een kleine, maar belangrijke aanvulling op mijn review... een vraag die ik mezelf stelde voor de sessie, wat onder andere om meer en beter te leren slapen. Dat is sinds de ademsessie aanzienlijk verbeterd! je legt heel intens de focus op je diepste gevoel, behoeften en verlangens! ♥Doen dus♥

Hanna
8 maanden geleden

"Life Changer" was het eerste woord dat ik mij opkwam na de ervaring van mijn eerste ademsessie bij Nelleke. Ik heb in mijn redelijk jonge leven (50-tiger☺) best een boel workshops, mindfulness en therapie gevolgd. Altijd wel heilzaam geweest en aan te raden om te doen, als je vast zit in je gedachten, je hoofd en niet goed bij je gevoel kan en je lichaam. Maar dít.... tijdens de - geweldig goed begeleide - ademsessie, gaat alles stromen. Je komt tot een soort kern die ergens diep binnen in je zit en laat voelen wat werkelijk écht van belang is voor jezelf. Vermoedelijk wil ik dit zeker nog eens ervaren. En ik raad het aan iedereen aan, ook de mensen die misschien angstig of huiverig zijn; juist een keer proberen! Het zal je veel brengen! Dank je wel Nelleke en heel veel succes, plezier en mooie ervaringen toegewenst bij jouw ademcoach sessies!

Milou
een jaar geleden

Wauw, twee dagen geleden een ademcirkel gedaan en ben er nog steeds van onder de indruk. De vibe die er was onder de deelnemers en de fijne begeleidsters zorgde ervoor dat Iedereen zich open durfde te stellen waardoor er een magische sfeer hing.
Nelleke en Anita, bedankt voor de fijne ervaring en jullie fantastische begeleiding. Jullie voelde precies wat ieder nodig had. Iedereen zou dit meerdere keren per jaar als cadeautje aan zichzelf moeten geven.

Nikki
een jaar geleden

Ik wist niet ademtechniek je zo kon helpen om dichter bij jezelf te komen en vooral echt te kunnen voelen. Het is een geweldige ervaring om te voelen hoe het lichaam reageert op de ademhaling en deuren opent waar het brein niet toe in staat is/was. Nelleke is een ontzettend fijne coach, die echt kijkt naar jou als persoon. Wat vind jij fijn, waar voel je je prettig bij, waar juist niet bij etc. Hier wordt tijdens de sessie veel rekening mee gehouden. Zijn vroeg mij van te voren of ze me mocht aanraken wanneer ze zag dat ik het moeilijk had. Ik wist niet wat ik me hierbij voor moest stellen, maar ik ging akkoord. Het was een super fijne ervaring! Ze voelde precies aan wanneer ik moeilijk had en het was erg prettig dat zij mij zo ondersteunde. Ik ga dit zeker vaker doen.

tygho
een jaar geleden

hoi mama je werk ziet er mooi uit

Linda van der Wijk
een jaar geleden

Ik heb een ademsessie bij Nelleke mogen doen . En vond het heel bijzonder dat je door middel van ademen kunt healen . Ik kan het iedereen aanraden om dit één of meerdere keren te doen . Verder vind ik Nelleke een goede coach, wat ik zelf heel belangrijk vind . Ik ga het zeker nog een keer doen . Nelleke bedankt en heel veel succes met je mooie werk , Linda .

R. van der Meij de Bie
een jaar geleden

Lieve Nelleke

Met dank aan jouw ben ik er vandaag achtergekomen dat de kracht van ademen een werkelijk prachtige manier is om in contact met mijn lijf te komen en daarmee in de diepste kern van mezelf.

De ontvangst op locatie gaf mij een zeer prettig en vertrouwd gevoel.

De verbonden ademhaling techniek die Nelleke mij heeft geleerd, gebruik ik als een hulpmiddel dat ik mee kan nemen voor eventuele mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen in de toekomst.
Ik heb in mijn sessie geleerd om door onprettige momenten heen te ademen. Door de open en verbonden ademhaling hebben deze negatieve momenten minder grip op de kwaliteit van mijn dagelijkse leven.

Lieve Nelleke, bedankt voor de eerste sessie en zeker tot snel.

Mvg,

R. van der Meij de Bie

Dirk van der Heijden
een jaar geleden

Fantastische ervaringen gehad met deze ademsessie. Voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden.

Reactie plaatsen